Inleiding:

Dit artikel beschrijft hoe u uw data kan delen met SEGES.

Hoe uw data delen met SEGES:

Om gegevens met SEGES te delen, moet u een MyAgroVision-account hebben aangemaakt (Hoe maakt u een MyAgroVision account aan?) en permissie geven om uw gegevens te delen.

1. Ga naar Pigmanager Everywhere en  klik op Uitwisselen, MyAgroVision en vervolgens op Instellingen.

2. Log in bij MyAgroVision

3. Als je bent ingelogd, druk je op de knop naast SEGES zodat deze groen wordt.

4. Klik op het "i"-pictogram links van SEGES om de inhoud van de gegevensuitwisseling te bekijken

5. Klik op het vakje "Permission details" naast SEGES

6. Activeer beide knoppen om gegevens te delen met SEGES Insight.

* Activeer de eerste knop als u gegevens wilt verzenden om de biggensterfte te projecteren

* Activeer de tweede knop als u productiegegevens naar project SoLiv wilt sturen.

7. Registratie voor het project vereist ook dat de benaming bij SEGES wordt aangemaakt. Neem contact op met het SEGES-klantencentrum op tel. 70155015 of e-mail kundecenter@seges.dk, waarna SEGES contact met u opneemt. Schrijf in de e-mail het telefoonnummer waarop u gecontacteerd wilt worden.

8. Gegevens worden automatisch naar SEGES verzonden nadat deze configuratie is voltooid

De doorgestuurde gegevens worden in geanonimiseerde vorm gepubliceerd en bevatten b.v. de volgende informatie:

Dagelijkse groei

Afvalvoederdagen

Datumlimieten voor rapporten

Aantal geproduceerde varkens

Gegevens bevatten nooit (onder andere):

Informatie over medicijngebruik

Informatie over financiële voorwaarden

Informatie op individueel niveau

persoonlijke informatie

U kunt op elk moment wijzigen of gegevens naar Seges worden verzonden door de instelling in MyAgroVision te wijzigen.